VVV-Venlo Voetbalschool

menu
met plezier leren voetballen

Over Ons

De VVV-Venlo Voetbalschool is als sinds 2007 actief in Midden- en Noord-Limburg. In het begin organiseerden wij enkel stages in de zomervakantie, maar tegenwoordig ook wekelijkse voetbalschooltrainingen, talentendagen en trainersopleidingen!

Voetbalschool

Wekelijks trainen onder leiding van jeugdtrainers van VVV-Venlo op de velden van VVV-Venlo, dat is eigenlijk wat onze voetbalschool (voor zowel spelers als keepers) inhoud. Trainingen zijn gericht op de individuele technische ontwikkeling en worden gegeven aan de hand van de Total Soccer Method, dezelfde methodiek die de jeugdopleiding van VVV-Venlo gebruikt.

VoetbalStages

In de zomervakantie organiseren wij de VVV-Venlo VoetbalStages voor zowel spelers als keepers. Tijdens 4 dagen kun je het trainen als een prof ervaren! Ook hier worden de trainingen door jeugdtrainers van VVV-Venlo verzorgd.

Talentendagen

VVV-Venlo is altijd op zoek naar talenten! Daarom nodigen we jou uit om je talenten aan ons te laten zien tijdens de talentendagen, welke meestal in de meivakantie plaatsvinden. Tijdens deze dagen zijn al onze scouts en jeugdtrainers aanwezig om talent te ontdekken!

Coach Academie

De VVV-Venlo Coach Academie heeft zich ten doel gesteld kennis en kunde uit de jeugdopleiding van VVV-Venlo te delen met jeugdtrainers van voornamelijk partnerclubs, maar ook andere trainers zijn welkom. De Coach Academie organiseert meerdere events per jaar, meestal zijn er ook KNVB studiepunten aan verbonden.

{{ cartItemCount }} item{{ cartItemCount > 1 ? 's' : '' }} {{ cartTotal | currency }}